Malin Trossing


Malin Trossing

Malin Trossing

Malin Trossing säger ”det ger resultat att vara modig!”

Vi har nog alla någon gång drömt om att vara lite modigare. Att våga göra något vi väldigt gärna vill, men som känns lite läskigt.
Det är spännande att fundera på vad det skulle innebära för din organisation om cheferna vågade lite mer? Vilka problem skulle ni kunna undvika då? Eller vad det skulle innebära för dig om du vågade göra det du tänkt på? Om du faktiskt vågade prioritera bort det som känns onödigt att lägga tid på och vad du skulle använda den tiden till istället.

Det är detta jag jobbar med. Att få chefer och medarbetare att bli modigare, så vi når nya och bättre resultat i organisationen. Vad vill du uppnå och varför?!

Mina böcker ”Våga leda modigare!” och ”Våga leda effektivt!” har båda nominerats till Årets ledarskapsbok. Med min första bok hoppas jag få chefer att bli effektivare, men jag insåg att det ibland krävs mod för att nå dit, vilket ledde fram till min andra bok.

Jag är civilingenjör och har arbetat som ledare i närmare femton år, både på mindre, nystartade företag och på stora företag, som Sony Ericsson, Saab och Svenska Spel. Nu driver jag företaget Dare to lead AB som ger föredrag och handledning i mod och effektivt ledarskap.

Dare to lead!

Läs mer om Malin Trossing


Titlar av Malin Trossing

Vaga_leda_med_hjarnan_hr

Våga leda med hjärnan

439. Malin Trossing

Våga Leda Effektivt

Våga Leda Effektivt

321. Malin Trossing

Det Tydliga Ledarskapet

Det Tydliga Ledarskapet

401. Malin Trossing och Alexander Holmberg

Våga Leda Modigare

Våga Leda Modigare

350. Malin Trossing