Olof Röhlander


Olof Röhlander

Olof Röhlander

Möt Olof Röhlander, mental styrketränare och flitigt anlitad föreläsare. Olof är licensierad mental tränare och har en bakgrund som elitspelare i bordtennis. Han har varit verksam för Svenska Bordtennislandslaget och är ordförande i Riksförbundet för mentala tränare sedan 2007. Olof har idag uppdrag för Allsvenska fotbollslaget ÖIS som mental styrketränare. Han är fast skribent och livsstilscoach i olika tidningar, bland annat Dagens Sekreterare och tidningen Leva – som utsåg Olof till en av 2008 års största inspiratörer – samt syns frekvent i samband med uppmärksammade studier och experiment i mental träning. Aktuell med CD & DVD “PepTalk”, föreläsningen “Det blir ALLTID som man tänkt sig”.
Vanliga omdömen: – Roligt, inspirerande och lärorikt! Olof Röhlander får människor och företag att växa! Till hösten släpps bok samt nya föreläsningen “Tänd till tusen”

Olof Röhlander debuterade med ”Det blir alltid som man tänkt sig – Handbok i mental styrketräning” 2010 och har sedan dess skrivit ytterligare tre böcker med fokus på mental träning. Ursprungligen var det dock den 12-åriga karriären i bordtennis som hjälpte Olof en bit på vägen till att nå dit han är idag. En säsong som särskilt hjälpte till att skapa hans attityd och inställning att göra saker och ting fullt ut var den med världsmästare Stellan Bengtsson som tränare. Idag föreläser Olof och han är även licensierad mental tränare.

Olof Röhlander är uppvuxen i Matfors utanför Sundsvall. Idag bor han i Stockholm med sin fru och borderterriern Malte.

Av Olof Röhlander:

Det blir alltid som man tänkt sig – Handbok i mental styrketräning

Bli en vinnarskalle – Handbok i mental träning

Konsten att njuta av livet – och ändå få saker gjorda

Av olof Röhlander i Kontentans bibliotek:

Bli en vinnarskalle – Handbok i mental träning

Det blir alltid som man tänkt sig (Föreläsning)

 

Läs mer om Olof Röhlander

 


Titlar av Olof Röhlander

Bli En Vinnarskalle

Bli En Vinnarskalle

366. Olof Röhlander

Det Blir Alltid Som Man Tänkt Sig (Föreläsning)

Det Blir Alltid Som Man Tänkt Sig (Föreläsning)

909. Olof Röhlander