Testa gratis!

Sälj! Konsten Att Sälja Vad Som Helst Till Vem Som Helst Av: Fredrik Eklund

Konsten Att Sälja Vad Som Helst Till Vem Som Helst

412

Taggar: försäljning, Sälj

Spellängd: 34 min

Kategori: Försäljning, Marknadsföring & Försäljning, Personlig utveckling


BOKEN HANDLAR OM

Allt handlar om försäljning. Du kanske inte har tänkt på det men varje gång du träffar en ny människa, går på date eller anställningsintervju handlar dina framgångar om hur bra du är på att sälja dig själv. Försöker du övertyga din partner om att åka till Tahiti fastän han helst vill åka till Tokyo, eller vill du byta till dig ett bättre bord på krogen, då är det också försäljning.

Sälj! innehåller tricks, smarta påhitt, äss i rockärmen och säljhemligheter, samt ett och annat råd om hur du blir en superstjärna.

Här får du råd om alltifrån klädkod och hur man får kunderna att verkligen gilla en, till hur man övertygar kunden att man har precis det som kunden behöver. Sälj! ger dig också en idé om hur tillvaron kan se ut för en kändismäklare i New York.

Läs om:
• Var dig själv – alla andra är upptagna
• Ta reda på vad du brinner för
• Le och få andra att le
• Du måste hitta din publik
• Så här går det till att sälja

Allt handlar om försäljning. Du kanske inte har tänkt på det men varje gång du träffar en ny människa, går på date eller anställningsintervju handlar dina framgångar om hur bra du är på att sälja dig själv. Försöker du övertyga din partner om att åka till Tahiti fastän han helst vill åka till Tokyo, eller vill du byta till dig ett bättre bord på krogen, då är det också försäljning.

Försäljning innebär att du försöker övertala, påverka och övertyga andra om att ge dig något i utbyte mot det som du har.

Sälj! innehåller tricks, smarta påhitt, äss i rockärmen och säljhemligheter, samt ett och annat råd om hur du blir en superstjärna. Här får du råd om alltifrån klädkod och hur man får kunderna att verkligen gilla en, till hur man övertygar kunden att man har precis det som kunden behöver.

Sälj! ger dig också en idé om hur tillvaron kan se ut för en kändismäklare i New York.

Konsten Att Sälja Vad Som Helst Till Vem Som Helst – Var dig själv – alla andra är upptagna

För att bli framgångsrik och lycklig måste man vara sig själv och visa sin rätta personlighet. Att låta bli att säga sanningar och inte bjuda på dig själv, öppet och ärligt, är ett misstag som kan stå dig dyrt.

Oavsett om du säljer bilar,bloggar, jobbar med reklam eller kränger varmkorv så är DU ditt eget varumärke och din egen produkt. Du måste vårda ditt varumärke och sälja dina produkter, med hjälp av dina starkaste sidor. Att vara omedveten om sina tillgångar, svagheter, preferenser, förmågor och brister är som att försöka köra bil utan bensin. Du kan ratta hur mycket du vill men du kommer inte ur fläcken.

Det första du bör göra är att hitta dig själv, renodla din stil och skaffa dig mer självförtroende, charm och entusiasm. Hur väl du samspelar med andra, med hjälp av charm, intelligens, äkthet och humor är ett mått hur bra du är på att övertyga, inspirera och väcka förtroende. Människor litar på sådant som är äkta och du vill att folk ska tro på dig.

Konsten Att Sälja Vad Som Helst Till Vem Som Helst – Det är ok att vara lite konstig

Vad var det egentligen som hände med den där spralliga och levnadsglada fyraåringen som var du? Blev du sårad och uppfostrad? Slutade du drömma och nöjde dig med mindre? Du måste inte vara bullrig och konstig för att bli framgångsrik, bara du är just det som gör dig speciell. Vad är det värsta som kan hända? Att du börjar njuta av livet?

En viktig kunskap är att du bara kan övervinna din nervositet genom att vara dig själv. Bryt isen, skoja till det, skaka loss, var högljudd och rentav lite konstig. Berätta en riktigt personlig historia för kunden. Det är bättre att kunden dumpar dig för att du tar för stor plats än för att du är musgrå.

Det är de galna och småspralliga som blir superstjärnor, i alla branscher. Var dig själv och folk kommer vilja jobba med dig eftersom alla trivs med att umgås med någon som känner sig bekväm och tillfreds med sig själv.

Här följer fem råd för att hitta dig själv:

1. Se inåt! Hur skulle du beskriva dina starka sidor? Har du någon talang? Kan du jonglera eller spå i händer? Kapitalisera på det!
2. Hitta ditt varumärke. Tarzan har sitt djungelvrån och Fredrik Eklund sin high kick. Hur kan ditt varumärke se ut? Omaka rutiga strumpor?

3. Sluta bry dig om vad andra tycker.
4.Hitta det som får dig att gå igång. Enligt psykologerna är våra tre starkaste drivkrafter behovet att prestera, känna gemenskap och makt. fråga dig vilken kombination som får dig att känna störst förväntan när du stiger upp om morgnarna.
5.Välkomna dina misslyckanden. Acceptera motgångar lika mycket som du accepterar framgångar. Se det som yin och yang.

Konsten Att Sälja Vad Som Helst Till Vem Som Helst – Var på riktigt

Jobbar man med kändisar är det ännu viktigare att vara sig själv. De är berömda och bryr sig inte om titlar och visitkort. Eftersom de är extremt bra i sitt fack räknar de med att du också är det. Och de vill att du ska vara på riktigt. Ingen vill jobba med en tråkig, rädd person som inte gillar sig själv.

Samtidigt bör du vara lyhörd och social. Framgångsrika människor är skickligt anpassade sociala varelser. När du vet vem du är kan du umgås med alla slags människor, åldrar, kön, kulturgrupper och inkomstkategorier.

Läs mer om författaren Fredrik Eklund