Prenumerera på sammanfattningar av litteratur inom personlig utveckling och management

Varför Kontentan?

Kontentan kan vara faktorn som gör att du inte bara hänger med, utan ligger före klungan. Kontentan ger dig marknadens bästa fackböcker inom management och personlig utveckling, sammanfattade på åtta sidor eller som en halvtimmes ljudbok.

Kontentan ger dig också exklusiva föreläsningar i samma format. Via kontentan kan du ta del av åratal av erfarenhet och kunskap som svarar mot konkreta problem i ditt yrkesliv, presenterat på ett smartare sätt.

Sedan 1994 har vi sammanfattat de bästa böckerna från USA, Storbritannien och Sverige. Tack vare våra kontakter med förlagen och författarna kan vi enkelt välja de böcker som är av störst vikt för våra svenska läsare.

Välkommen in i vår värld. Vi ger dig möjlighet att växa även när arbetstempot är högt.

om-oss

Många företag ger Kontentan till sina anställda

Många har vittnat om att Kontentan både ger ökad motivation och arbetstillfredställelse samt de verktyg som behövs för att utveckla företaget. Att ge bort en prenumeration på Kontentan till sig själv eller till de anställda kan vara en strategi för framtiden.

Kontentan är ett utmärkt redskap för att utveckla företaget och utbilda personalen.

Med en prenumeration för flera användare (kontakta oss för pris) kan ni läsa sammanfattningarna tillsammans. Använd dem som underlag för en workshop på konferensen eller låt användarna botanisera fritt i biblioteket.

Kostnaden för kontentan är 100 % avdragsgillt och betraktas som en utbildningskostnad.

Är Kontentan något för mig?

Vilka mål har du och din organisation? Bland de över 500 sammanfattningar och föreläsningar som finns i vårt bibliotek kan du hitta svaret på ett stort antal frågor. Här kan du också få tips, råd och intressanta idéer.

Våra sammanfattningar handlar om ledarskap, organisationsutveckling, marknadsföring, försäljning, personlig utveckling, kreativitet, effektivitet och mycket mer.